Palvelut ja hinnasto

Terveyttä edistävät ja tukevat jalkojenhoidot sisältävät erilaisten sairauksien ja virheasentojen aiheuttamien kiputilojen hoitamista sekä ennaltaehkäisyä. Tällaisia sairauksia ovat mm. diabetes, reumasairaudet, psoriasis, Parkinssonin tauti sekä erilaiset neurologiset sairaudet ja vammat. Jalkojen terveydestä hyötyvät kaikki ihmiset, ikään katsomatta, oli sairauksia tai ei. Hyvä jalkaterveys on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveydenhuoltoa. Toimimme Hämeenlinnan seudulla.


PALVELUT JA HINNASTOPerusJalkahoito: Jalkojen tutkiminen ja hoitosuunnitelma. Jalkojen kylvetys. Tarvittaessa varpaankynsien ohennus ja lyhennys. Känsien ja kovettumien poisto. Hoidon lopuksi kevyt verenkiertoa edistävä rasvaushieronta. Kotihoito-ohjeistus. Kunkin hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan hoitotarpeen mukaan. 
Kesto noin 60 min  Hinta 65 € 

Pikajalkahoito: 
Yksittäisen ongelman: esim. yksittäinen känsä, pienen kovettuman hoito. Kesto noin 35 min. Hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaan. Hinta 45€

TehoJalkahoito: asiakkaalle, jolla on esim. paljon iho- tai kynsiongelmia. Jalkojen tutkimus ja hoitosuunnitelma. Jalkojen kylvetys. Tarvittaessa varpaankynsien ohennus ja lyhennys. Känsien ja kovettumien poisto. Hoidon lopuksi kevyt verenkiertoa edistävä rasvaushieronta. Kotihoito-ohjeistus.   Kunkin hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan hoitotarpeen mukaan. Kesto noin 90min Hinta 80 € 

DiabetesJalkahoito: monofilamentti-tuntotestit, jalkojen tutkimus ja hoitosuunnitelma. Jalkojen kylvetys. Tarvittaessa varpaankynsien ohennus ja lyhennys. Känsien ja kovettumien poisto. Hoidon lopuksi kevyt verenkiertoa edistävä rasvaushieronta. Käytössä diabeetikolle soveltuvat instrumentit. Kunkin hoidon painopiste räätälöidään asiakkaan hoitotarpeen mukaan. Tuntotestien tekoa diabeetikolle suositellaan vähintään 6kk välein.
Kesto noin 90 min Hinta 80 €  

Kynsien leikkaus: jalkojen kylvetys. Kynsien lyhennys ja siistiminen. Huom! paksuuntuneet kynnet ja mm. sieni-infektiokynnet vaativat perusjalkojenhoidon tai tehojalkojenhoidon (60 min tai 90 min.). Kotihoito-ohjeet. 
Kesto noin 30 min Hinta 30 € 

Varpaiden kynsien lakkaus: Jalkojenhoidon tai varpaankynsienhoidon yhteydessä varpaankynsien lakkaus. 
Hinta 5 €  

PerusJalkahoito kahdelle: kahdelle tai useammalle asiakkaalle samassa osoitteessa kotikäyntinä.
Kesto noin 60 min/jalat Hinta 55 €

Jalkahoito laitosryhmä: kolmen tai useamman henkilön perusjalkojenhoito laitoksessa.
Kesto noin 60 min/jalat Hinta 50 €/jalat 

Silikoniortoosi: valmistan asiakkaan tarpeen mukaan tehdyn 2-komponentti silikoniortoosin. Ortoosia tarvitaan mm. erilaisten varpaiden virheasentojen, kuten vasaravarpaan tai vaivaisenluun aiheuttamien virheasentojen korjaamiseen. 
Ortoosin käyttöohje kirjallisena. Hinta 10-25 €  

Meiltä saa myös Lahjakortit! 

Terveydenhoidolliset jalkojenhoidot voi maksaa myös Epassin hyvinvointiedulla!

Peruuttamattomasta ajanvarauksesta joudumme veloittamaan 50€ käyntimaksun.Maksuvaihtoehtoina:

-Käteinen ja korttimaksut.
-Epassi/hyvinvointietuus.

-Laitosasiakkaille myös laskutusmahdollisuus.

Laskutus sähköpostilla tai postitettuna, 
paperilaskulisä 4€.

Palvelun tuottaa Fokus 
Jalkahoitola SunJalkas (c)2022, All Rights Reserved